Op donderdag 5 april (20.30 uur) staat het podium van P60 klaar voor Clueless, Surfing Stingrays en  Sixty-P. Er wordt dan weer een nieuwe editie van Local The Night gehouden.

Clueless is een band die is ontstaan in de Bandbrouwerij in Aalsmeer. De naam was eerst Lisa’s Boyband, maar na verschillende bezettingswisselingen moest een nieuwe naam er toch echt van komen. De nieuwe naam luidt: Clueless. Die band jamt er op los en speelt verschillende Pop en Rock covers.

Surfing Stingrays is een garage/indie rock band met een psychedelische vibe. Geïnspireerd door bands als Tame Impala en Arctic Monkeys maakt die met meeslepende, melodische gitaarpartijen en zwoele zang de perfecte tunes voor een avondje losgaan.

Sixty-P bestaat uit vier in Amstelveen geboren en getogen jonge talenten. Ieder met een andere muzikale achtergrond en een eigen unieke passie voor muziek.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.