Negen personen hadden de uitslag van de Amstelveense Gemeenteraadsverkiezingen juist. Zij kwamen als genomineerden uit de bus van de wedstrijd die Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) uitschreef tijdens het voor ondernemers georganiseerde debat tijdens de verkiezingscampagnes. Als winnaar kwam Leslie Doornik uit de bus, nadat OA-voorzitter Alphons Böggemann (in het verleden notaris) vrijdag haar uit de genomineerden had getrokken.

Doornik mag kosteloos deelnemen aan het diner dat de OA na haar Algemene Vergadering op 15 mei in samenwerking met en bij De Kruitfabriek by Lute organiseert. Het voltallige nieuwe college van B&W presenteert zich daar. Doornik mag kiezen met welke wethouder zij aan tafel wil.

De anderen genomineerden waren Jessica Snoek, Frank van den Aardweg of Frank Berkhout, Tom Bleker, Paul van der Meer, Pieter Monkelbaan, Harm Jan Volkers, Marieke Vink en Friso van der Meulen.

Cultuur en Business

“Meer voor elkaar!” is het thema van de ondernemersborrel van de OA op donderdag 19 april die in het teken staat van ‘De Verbinding tussen Cultuur en Business’, meldt de organisatie. De culturele instellingen in het Stadshart hebben de handen ineengeslagen om OA-leden en hun relaties een geheel verzorgde bijeenkomst aan te bieden, die om 16,30 uur met de ‘inloop’ begint. Om 17.00 uur introduceert directeur Marcel Jansen van Platform C, de paraplu waaronder Kunstuitleen, Muziekschool en Volksuniversiteit fuseerden, een nieuw initiatief om de verbinding tussen ondernemers en lokale kunstenaars te stimuleren. Om 17.45 uur wordt naar het Cobra Museum gewandeld, waar zakelijk directeur Els Ottenhof spreekt over en een rondleiding leidt langs de werken van Eugène Brands. Daarna volgt de borrel en een diner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.