Van vrijdag 30 maart tot en met zondag 15 april wordt op buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55 een expositie van werken van Lucienne Kaaij, Ellen Koning en Lida Geers gehouden.

Lucienne Kaaij schildert de natuur en met name tuinen. Werken in de tuin en het combineren van bloemen en planten waarbij kleur een grote rol speelt, is een bron van inspiratie. Kleur en licht zijn belangrijk in haar schilderijen, het werk is meer impressionistisch dan realistisch.

Verbeelding

De schilderijen van Ellen Koning ontstaan voornamelijk uit haar verbeelding. Deze voedt zij met literatuur, mooie wandelingen en inspirerende gebeurtenissen. Samen met herinneringen vormen zij de basis voor haar expressieve schilderijen.

Keramiste Lida Geers laat zich inspireren door de organische vormen uit de natuur. Klei is het materiaal om deze vormen om te zetten in beelden. Nu heeft ook glas haar volle aandacht. Deze materialen met elkaar verenigen in één werk is haar nieuwste uitdaging.

De expositie is geopend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.