De familievoorstelling ‘Mysterie van Musuem Mauzz’ van Theater Kwadraat gaat zondag 25 maart (14.30 uur) in première in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a.

Het is een poppenspektakel voor iedereen van vijf jaar en ouder. Jimmy zit gevangen in volgens hem het saaiste museum van Nederland. Maar overal waar hij komt, komen schilderijen tot leven. Zijn half-zusje Eva, die hem wil bevrijden, ontdekt ook dat de schilderijen uit de verschillende kunststromen tot leven komen. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal.

En dan blijkt het museum helemaal niet saai, maar juist spannend en haar half-broertje Jimmy niet zo vervelend als Eva wel dacht. Het publiek speelt een belangrijke rol in de zoektocht van Eva naar Jimmy en geluk. Een visueel spektakel met grote poppen, een mooi decor en special effects.

Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.