Nauwelijks had premier Mark Rutte er zijn hielen gelicht, omdat hij ten behoeve van de lokale verkiezingscampagne voor de VVD nog door moest naar andere plekken in Amstelveen, of vicepremier Kajsa Ollongren kwam er voor D66 met de bus heen. Zij is minister van Binnenlandse Zaken in het kabinet.

Samen met Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg deed zij op haar toer met de bus ook Amstelveen aan. De lokale media waren kennelijk niet voor uitgenodigd voor de happening der Democraten in het Stadshart. Intussen zegt D66 wek de grootste in de stad te willen worden, waarmee de VVD van die plaats zou worden verdreven. Ollongren zei dat het ‘spannende verkiezingen’ worden. ”Zeker in Amstelveen.” Maar ze heeft er wel vertrouwen in en wenste de kandidaat-raadsleden veel succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.