Op zaterdag 7 april staat het Stadshart in het teken van beauty en speciale acties. Tijdens het Unexpected Glamour Event worden bezoekers getrakteerd op een weekend vol beauty, goodiebags en een Meet & Greet met Mascha Feoktistova, bekend van YouTubekanaal Beautygloss.

Bezoekers kunnen hun ‘prangende make-upvragen’, zoals het Stadshart die noemt, aan haar stellen of op de foto gaan tijdens de Meet & Greet. Naast de komst van Mascha zijn er tal van andere activiteiten, zoals een fotostudio en een beautyworkshop.

Op vertoon van een Personal Shopping Card kunnen bezoekers bij één van de speciaal ingerichte ‘PINK spots’ een exclusieve goodiebag ophalen. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Tijdens het evenement worden 1000 beauty goodiebags weggegeven aan Personal Shopping Card houders. Ook wordt er speciaal voor deze feestelijke ‘PINK’ editie tot 20% korting gegeven bij verschillende winkels. Bezoekers kunnen in het weekend ook shoptegoed winnen, bijvoorbeeld door de beste ‘insta-spot’ foto te maken en de foto te delen via #stadshartamstlvn. Tot slot is er live muziek en worden er hapjes uitgedeeld van het Vershart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.