Van vrijdag 1 tot en met zaterdag 30 juni vindt, in de maand van ikToon, de fotowedstrijd ‘Mijn Amstelveen’ plaats in Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97-99.

Vier weken lang worden de werken van Amstelveense amateurfotografen geëxposeerd. Thema: ‘Parels aan de Poel’. Uit alle aanmeldingen worden 50 werken door de jury geselecteerd voor de expositie. Er wordt een juryprijs uitgereikt, met de daarbij horende cultuurprijs ‘De Poel Award’, ontworpen door Amstelveens kunstenares Jeltje van Houten.

Deze award werd in 2016 voor het eerst uitgereikt ter gelegenheid van het afscheid van de griffier van de gemeenteraad Pascale Georgopoulou. Bezoekers, vrienden en familie kunnen tijdens de expositie langskomen om een stem uit te brengen op hun favoriete foto. De deelnemer met de meeste stemmen wint een prijs. Wie fotograferen als hobby heeft en zijn werk wil laten zien kan zich nu aanmelden.

Belangrijk is dat de fotografen wonen in Amstelveen. Bij de balie van Kunstuitleen Amstelveen kan men meer informatie ontvangen. Dit kan ook via 020-6452333 of exposities@kunstuitleenamstelveen.nl. Of volg ons via website www.kunstuitleenamstelveen.nl of social media. Inschrijven kan t/m 20 april 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.