MaPeau, een schoonheidssalon met eigen winkel, heeft nu een derde vestiging in het Stadshart. Het team biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering.

In de bijbehorende winkel worden derma-cosmetische producten van de merken Esthederm, DR Renaud, Neova, Lierac, Phyto, Caudalie, Nuxe, JoWae, Avène en UNG Cosmetics verkocht. Sommige van die merken waren voorheen alleen bij apotheken verkrijgbaar.

Korting

De hele maand juni geeft MaPeau een introductiekorting van 20% op alle producten (m.u.v. Caudalie en de salon). Daarnaast krijgen Personal Shopping Card houders tien procent korting op alle producten van Janzen.

De winkel bevindt zich naast Etos in het Binnenhof op nummer 62A. Voor afspraken in de salon kan contact opgenomen worden via: mapeau@etosamstelveen.nl.

Trots

Bezoekers van Stadshart Amstelveen kunnen bij MaPeau terecht voor een breed scala aan behandelingen. Van micro-needling tot (bindweefsel)massages en van het zetten van wimperextensions tot een browlift. “Wij zijn trots dat wij onze derde vestiging mogen openen in het mooie Stadshart Amstelveen”, zeggen eigenaren Rene en Mary Bergsma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.