Zaterdag 9 november vindt men ook in de bibliotheek aan het Stadsplein de sporen van de Nationale Uitvindersdag, die wordt georganiseerd door de Nederlandse Orde van Uitvinders (NOVU). In de bieb viert de dag haar 35-jarig jubileum. Tickets kosten € 10,00 in de voorverkoop (vanaf 26 oktober € 15,00) en zijn voor een dagdeel. Meer informatie en inschrijven op: www.novu.nl/NUD24

Er zijn lezingen en kun men kan tientallen andere uitvinders ontmoeten of een idee vertrouwelijk met experts bespreken.

Internationaal

Wereldwijd wordt op 9 november de dag van de uitvinders gevierd. Al die geniale uitvinders, die producten hebben bedacht om ons leven makkelijker te maken, worden die dag herdacht. Ook Nederland heeft honderden uitvinders en ideeën voortgebracht.  Om te helpen ideeën van burgers te realiseren organiseert de NOVU de Nationale Uitvindersdag. Dit jaar vindt deze plaats in Bibliotheek Amstelland.

De Nationale Uitvindersdag wordt dus georganiseerd door de NOVU in samenwerking met de Bibliotheek Amstelland, De Steentjesfabriek, Octrooi Centrum Nederland (onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemers) en EP&C Patent Attorneys. De laatstgenoemde twee partners zijn aanwezig om alle mogelijke vragen over octrooibescherming en patentaanvragen te kunnen beantwoorden. Het programma in ochtend en middag is gelijk aan elkaar.

https://amstelland.op-shop.nl/11945/nationale-uitvindersdag-2024-novu/09-11-2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.