Er komt een fietstocht op zaterdag 13 juli langs diverse bloemen- en plantenkwekerijen. Iedereen kan er aan meedoen en men begint bij Vollebregt Cyclamen aan de Legmeerdijk 207. Die tocht is twintig kilometer lang.

Behalve het vertrekpunt, Vollebregt Cyclamen, gaat men naar de Aalsmeerse kwekerijen Blom Kentia Palmen, Morning Glory en Schouten Opti-Fleurs Gerbera.

Terras

De start bij Vollebregt is van 10.00 tot 13.00 uur. Tussen die tijdstippen mogen deelnemers hun startijd zelf bepalen. “We gaan op pad om te genieten we van het frisse buitenleven, prachtige bloemen en planten en natuurlijk het gezelschap van andere enthousiaste fietsers”, zegt de organisatie. “We fietsen langs verschillende kwekerijen, via een bosrijke omgeving, waar men een kijkje kan nemen achter de schermen en ontdekken hoe de mooiste bloemen en planten worden gekweekt en zich laten inspireren door de passie van de kwekers.”

De organisatoren adviseren, behalve de eigen fiets, een flesje water voor onderweg mee te nemen. Deelnemers komen onderweg trouwens een terras tegen voor een versnapering.

Aanmelden gewenst via emailadres: desireevandervoet@gmail.com .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.