Van dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli organiseert AmstelveenSport in zwembad De Meerkamp de jaarlijkse Zwem4daagse. Gedurende deze vier dagen kan men elke avond 150 of 300 meter zwemmen in het buitenbad. De Zwem4daagse is toegankelijk voor iedereen met minimaal een zwemdiploma A.

Dit jaar zwemmen deelnemers voor de Esther Vergeer Foundation, een stichting die zich inzet om meer kinderen met een beperking te laten sporten.

Startschot

Deelnemers wordt geadviseerd zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel door zich te laten sponsoren. Esther Vergeer zal bij het startschot  bekend maken welk bedrag tot dan toe is opgehaald. Gedurende de gehele Zwem4daagse kun men zich laten sponsoren of doneren. De Zwem4daagse gaat geestelijk van start, zegt AmstelveenSport.  Van 16:15 uur af kan men dinsdag een stempelkaart en het Zwem4daagse polsbandje ophalen. Om 17:00 uur begint een gezamenlijke warming-up op het grasveld onder leiding van een van de AquaFit-instructeurs van het bedrijf. Vervolgens geeft de zevenvoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis Esther Vergeer, samen met sportwethouder Herbert Raat, het startschot voor de Zwem4daagse. Nieuw dit jaar is dat alle reguliere banenzwemmers ook mee kunnen doen aan de Zwem4daagse. Dat kan ’s ochtends tussen 7:00 en 10:00 uur in het buitenbad. Deelnemen aan de Zwem4daagse kost 15 euro. Dit bedrag is inclusief de afsluitende zwemdisco voor kinderen tot 12 jaar op vrijdagavond 12 juli in het golfslagbad.

Programma Zwem4daagse

 • Dinsdag 9 juli:
  Banenzwemmers nemen deel aan de Zwem4daagse tussen 7:00 en 10:00 uur in het buitenbad
  Feestelijke opening met warming-up om 17:00 uur en aansluitend startschot door Esther Vergeer met Herbert Raat
  Er kan worden gezwommen tot 19:00 uur
 • Woensdag 10 juli
  Zwemmen voor de Zwem4daagse kan tussen 7:00 tot 10:00 uur en tussen 16:30 en 19:00 uur in het buitenbad
 • Donderdag 11 juli
  Zwemmen voor de Zwem4daagse kan tussen 7:00 tot 10:00 uur en tussen 16:30 en 19:00 uur in het buitenbad
 • Vrijdag 12 juli
  Zwemmen voor de Zwem4daagse kan tussen 7:00 tot 10:00 uur en tussen 16:30 en 19:00 uur in het buitenbad
  Van 19:00 tot 21:00 uur is de afsluitende zwemdisco van de Zwem4daagse voor kinderen tot 12 jaar in het golfslagbad.

Aanmelden voor de Zwem4daagse in zwembad De Meerkamp en meer informatie over hoe je je kunt laten sponsoren en doneren op amstelveensport.nl/zwem4daagse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.