De 31ste walnotenboom markeerde het einde van het jubileumjaar van de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA). Zondag plantte voorzitter Peter Bot bij de andere 30 in het walnotenbomenparkje bij de Biesbosch.

De dertig andere bomen stonden daar al, in verband met dat jubileum.

Gimmick

In aanwezigheid van de fractie, bestuur, leden en een aantal belangstellende flatbewoners sloten Bot en burgerraadslid (en penningmeester) Daniëlle de Kluijver het jubileum af met een paar emmers water om de wortels van de bomen meteen te laten hechten. Ter gelegenheid van het jubileum schonk bbA vorig jaar het walnotenparkje aan de inwoners van Amstelveen. Daarmee wilde de partij ook aangeven dat het groen en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Walnoten zijn door de bijzondere voedingsstoffen gezond om te eten, meldt de partij.

Voorzitter Peter Bot zei dat hij het planten van de 31ste als een soort gimmick ziet. “We wilden het jubileumjaar ludiek afsluiten en vonden dat we het niet bij die 30 bomen konden laten. Daarom nog eentje er bij en na afloop samen koffie drinken. Goed voor het contact met de leden”.

Foto: Bot en (in rode kleding) oprichtster van de lokale partij Linda Roos

1 REACTIE

  1. Zou graag eens echt iets zien van de bbA waar wij als inwoners iets aan hebben hebben, zo lang bezig en op dit moment niet in het college, terwijl landelijk plaatselijke partijen vaak de grootste zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.