Het wedstrijdbad buiten van de Meerkamp gaat aanstaande donderdag (30 mei) open en vanaf 7:00 uur is iedereen welkom om er te komen banenzwemmen.

Sinds zondag 28 april is het buitenterrein, peuterbad en zonneweide, open. Diverse dagen is er buiten al heerlijk genoten van de lentezon. Wegens de hoge grondwaterstand was het toen niet mogelijk het wedstrijdbad buiten leeg te pompen en schoon te maken.

Opgewarmd

Inmiddels is dit gebeurd en is het bad weer gevuld met water. De komende dagen wordt het opgewarmd tot 21 graden en kan er vanaf aanstaande donderdag 30 mei weer gezwommen worden in het wedstrijdbad buiten.

Door de bouwwerkzaamheden zijn er buiten geen kleedkamers. Alle bezoekers van de buitenbaden gaan via het binnenbad naar buiten, waarbij zij in het binnenbad geen buitenschoenen of buitenslippers mogen dragen.

Openingstijden 

Peuterbad en de zonneweide: Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 19:00 uur | Zaterdag & zondag: 10:00 – 17:00 uur. Wedstrijdbad buiten vanaf 30 mei: Maandag t/m vrijdag Banenzwemmen 07:00 – 10:00 en 18:00 – 19:00 uur. Recreatief zwemmen 14:30 – 18:00 uur (woensdag en vrijdag van 12:30 – 18:00 uur).

Zaterdag & zondag: Banenzwemmen 09:00 – 11:00 uur & recreatief zwemmen 11:00 – 17:00 uur. Dit rooster geldt tot en met de start van de zomervakantie op zaterdag 20 juli, dan gaat het zomervakantierooster in. Voor actuele openingstijden kijk op: amstelveensport.nl/openingstijden-zwembad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.