Een programma vol muziek wordt onder de naam ‘Tadada!’ gepresenteerd op door Moederdag (aanstaande zondag)  om 14.30 uur door Drom Drum Drum in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A.

Het is een show voor iedereen die ouder is dan vier jaar, als afsluiting van het seizoen, om op 12 mei mee te zingen en te dansen met de band Drum Drum Drum.

Mexico

Die speelt bijvoorbeeld de Tumba en de Nederlandse Vogeltjesdans, belooft het theater. En afloop van de show mogen de kinderen zelf spelen…. Een nieuwe wervelende, interactieve show, waarin we met wereldmuziek de positieve, mooie en bijzondere dingen van het leven vieren, zegt het theater. Op het programma staan onder meer de Mexicaanse ‘Ranchera’ en de Tumba uit Curaçao.

Toegangsprijs per kaartje: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.