De Bibliotheek Amstelland en de Gemeente Amstelveen organiseren op dinsdag 4 juni de Keti Koti Tafel. Men kan daarvoor naar de bieb aan het Stadsplein komen en het is de bedoeling dat zij praten over de slavernij.

De tafel is een ontmoeting tussen honderd witte en zwarte mensen en alle kleuren daar tussenin.

Zang

De bedoeling is dus dat die allemaal met elkaar praten over en staan stil bij de hedendaagse gevolgen van het (o.a. Nederlandse) slavernijverleden. Ook is er zang en een rituele maaltijd die herinneren aan de koloniale slavernij. De dialoogtafel vindt plaats in het kader van het landelijke Herdenkingsjaar Slavernijverleden en in samenwerking met stichting Keti Koti Tafel. Deelname is gratis, aanmelden kan via bibliotheekamstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.