De Karel Eykman school heeft de veld schoolvoetbaltoernooi, georganiseerd door de KNVB, in Amstelveen gewonnen. Het betekent dat de teams JD2 en JE1 van de school doorgaan naar de regiofinale, en mogelijk naar de districts- en landelijke finales.

Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, deden vijftig teams van dertien scholen in Amstelveen mee.

Gemengd

Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april.

Elke woensdagmiddag kwamen de teams samen op de velden van RODA’23, RKAVIC en AMVJ Voetbal. De wedstrijden werden gespeeld in teams van zes tegen zes voor groep 5-6 en acht tegen acht voor groep 7-8, waarbij de teams gemengd waren.

Zenuwslopend

Woensdag (24 april) vond de finale plaats op het RKAVIC-veld. Daar won het team van groep 5-6 van de Karel Eykman school in de finale van de School of Understanding. De finale van groep 7-8 was een zenuwslopende wedstrijd. Waarbij de Karel Eykman school uiteindelijk aan het langste eind trok. De landelijke finales werden twee jaar geleden nog gewonnen door OBS De Westwijzer.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.