Ook Schouwburg Amstelveen heeft een programma voor de meivakantie. Dan komen er sprookjesachtige voorstellingen voorbij, belooft het theater. Zoals de familievoorstelling Rapunzel de Musical voor iedereen de ouder is dan vier jaar op zondag 28 april of Efteling Musical (ook 4+) op zondag 5 mei. Na de meivakantie is er muziek van The Five Great Guitars.

In de sprookjesmusical met Sita Vermeulen als Rapunzel (foto) komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren.

Greet in foyer

Met liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé volgens de schouwburg de sprookjesmusical van het jaar. Na afloop is er een uitgebreide meet en greet in de foyer met de acteurs.

Efteling Musical

Vanuit het Sprookjesbos in de Efteling komen Klein Duimpje, Heks, Wolf, Roodkapje, Assepoester, Draak en vele andere Sprookjesbosbewoners naar de schouwburg op 5 mei om 13.00 en 16.00 uur.

Jubileumtour

The Five Great Guitars toeren sinds 1999. Met oprichter en artistiek leider Jan Kuiper toert, naast gitaarbassist Digmon Roovers, door heel Nederland de gitaargroep Five Great Guitars. Een opwindende reis door de wereld van de moderne gitaar met improvisatie als verbindende factor. Op woensdag 8 mei doen zij Schouwburg Amstelveen aan met een speciaal jubileumprogramma, getiteld Guitar Heroes. Hierin worden songs van onder meer Larry Carlton, Eric Clapton, Stevie Wonder en Fleetwood Mac van een passend arrangement voorzien.

Foto: Wim Lanser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.