Donderdag 25 april bidden christenen weer van 19.15 tot 20.00 uur. De gebedssamenkomst wordt deze keer gehouden in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30A.

De samenkomst wordt georganiseerd door Geloven in Amstelveen.

Kerken

“We doen dit één keer per maand op de vierde donderdag van de maand”, zegt de organisatie, die dit jaar het  Amstelveengebed houdt in de Kruiskerk. De bijeenkomst, telkens van 19.15 tot 20.00 uur,  wordt afwisselend door iemand van één van de kerken in Amstelveen voorbereid.

Tijdens deze gebedsbijeenkomsten bidden de gelovigen voor Amstelveen, de plaatselijke kerken en de kerkelijke activiteiten. “Dat doen we omdat we Gods zegen willen vragen om de gaven die ons door God zijn geschonken te kunnen delen met de mensen in Amstelveen, een plek te bieden waar iedereen welkom is, en daar te zijn waar deze gaven Amstelveen en haar inwoners goed kunnen doen,” zegt Marleen Jongeneel van Geloven in Amstelveen.

m.jongeneel@solcon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.