De jaarlijkse loterij van de Zonnebloem is weer begonnen. Wethouder Marijn van Ballegooijen kocht vrijdag, buiten enig medium, symbolisch het eerste lot op het raadhuis. Volgens de wethouder is de opbrengst van de loterij bestemd voor ‘mooie activiteiten’.

De opbrengst van de loterij is een belangrijke bron van inkomsten voor De Zonnebloem, zegt voorzitter Maggy Wijffels van regio Amstel en Meer, waar afdeling Amstelveen onder valt.

Jubileum

De Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar, wat ook in het Noorddamcentrum is gevierd. De vereniging organiseert uitjes naar het museum of bijvoorbeeld De Keukenhof. Maar er zijn ook spelletjesmiddagen en 1-op-1-activiteiten voor inwoners die door een fysieke beperking in isolement dreigen te raken.

De loten kosten 3 euro per stuk en zijn te verkrijgen via de website van De Zonnebloem. Papieren loten kan men bestellen via zonnebloem.amstelveen@gmail.com onder vermelding naam telefoonnummer, dan wordt er contact opgenomen. De opbrengst komt direct ten goede aan de afdeling Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.