Voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland spreekt op het openbare deel, de zogeheten informele netwerkborrel, van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Die wordt op dinsdag 14 mei gehouden in de tuinzaal van Paardenburg om 17.30 uur.

Media worden niet meer toegelaten tijdens de voorafgaande algemene vergadering (van 16.00 tot 17.00 uur). Vroeger overigens wel, zodat zij over de jaarstukken konden berichten.

Geheim

Verslaggevers die voor een medium werken dat lid is van de OA hebben dus een voorkeurspositie. De OA volgt kennelijk de lijn van de politieke partijen in Amstelveen, niet te verwarren met de landelijke politiek, waarvan de congressen van alle partijen toegankelijk voor de media zijn en die men ook online kan volgen. Overigens waren de plaatselijke partijen vroeger wel te volgen, maar in het kader van de transparantie nu niet meer, enkele uitzonderingen daar gelaten. Ook de ondernemers vergaderen liever geheim. Op de agenda staan het concept jaarverslag en de jaarrekening van 2023, alsmede een update van begroting voor dit jaar en een prognose voor de tweede helft daarvan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.