De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical Malle Babe, die te zien is op 1 en 2 maart 2025 in de schouwburg aan het Stadsplein. Nu al zijn er kaarten voor te koop. Overigens is wie de rol van Rob de Nijs gaat vertolken nog niet bekend.

De musical is gebaseerd op het leven van De Nijs, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid.

Trompetter

Door de ziekte van Parkinson is hij nu tot weinig in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar zijn jongere jaren en stappen ze samen in het Circus van zijn Geheugen. Vergezeld door bekende personages als Jan Klaassen de Trompetter, Zuster Ursula en Malle Babbe herbeleven ze hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière. Het winnen van zijn eerste talentenjacht, een optreden in ‘Voor de vuist Weg’ bij Willem Duys, de eerste hit Zachtjes tikt de regen, het grote succes van Banger Hart en nog veel meer.

Grote liefde
En hoe zat het al die jaren nou echt met zijn liefdesleven en de honderden affaires? Jet wil de onderste steen boven hebben. Dit levert herkenbare, breekbare maar ook humoristische momenten op. Een sterrencast brengt het verhaal en alle grote hits tot leven met live orkest. In september wordt bekend welke acteur de rol van Rob de Nijs zal vertolken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.