Behalve een honderdjarige bezocht burgemeester Tjapko Poppens woensdag (3 april) een echtpaar dat die dag al zestig jaar stand hield.

Om bij de laatste te blijven.  Henny Baak was zestig jaar getrouwd met Nanny Boef. Een diamanten huwelijksjubileum dus, waarmee de burgemeester hen van harte feliciteerde. Het paar kreeg twee zonen en heeft inmiddels zes kleinkinderen. Van origine waren de echtelieden Amsterdammers, maar sinds 1969 wonen zij in Amstelveen. Tot volle tevredenheid, zeiden zij tegen de burgemeester.

100 jaar

Ook op woensdag 3 april was het feest in Huis aan de Poel. Daar vierde namelijk mevrouw Khozyainova haar honderdste verjaardag. Haar zoon was er speciaal voor uit Vancouver overgekomen. Verder was haar dochter op het feest. Schoonfamilie en vrienden waren er ook om de bijzondere verjaardag te vieren met taart en een drankje, onder begeleiding van pianomuziek en zang. Burgemeester Tjapko Poppens feliciteerde haar namens het gemeentebestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.