In het SAKB KunstLokaal aan de Ouderkerkerlaan, voorheen de Stichting Amstelveense Kunstbelangen, hebben de wekenlang veel jongeren deelgenomen aan de workshops ‘Hip hop culture’. Op zaterdagavond 23 maart (20.00 uur) laten zij aan ouders, buren en andere belangstellenden zien wat ze gemaakt en geleerd hebben. Ook burgemeester Tjapko Poppens komt.

De jongeren konden zich uitleven in vijf verschillende workshops: New York breakdance, Stencil art, zoals de wereldberoemde Banksy dat doet, Calligraffiti, gewoon Graffiti en leren scratchen als een dj.

Creatief

Die 23-ste is de laatste dag waarop de workshops worden gegeven. De gratis sessies waren steeds op zaterdag. Er kwamen volgens SAKB Kunstlokaal veel jongeren op af en met drie lokalen vol creatievelingen waren het vrolijke avonden.

De jongeren beginnen op de laatste avond trouwens om 19.00 uur en vanaf 20.00 uur is dus iedereen welkom die graag wil zien wat de jongeren gepresteerd hebben. Ze presenteren hun kunst in het OntmoetingLokaal (Ouderkerkerlaan 14).

Zie voor meer info: www.sakb.nl

Foto: Irene Doorenbos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.