Zondag 3 maart is om 16.15 uur het ballet Manon uit The Royal Ballet House London te zien op het witte doek in Cinema Amstelveen.

Manon geeft de strijd weer een de heldin om te ontsnappen aan de armoede. Dat maakt van Manon een van de meest dramatische en verpletterende balletstukken.

Tegenstellingen

Door de evocatieve ontwerpen van Nicholas Georgiadis worden de tegenstellingen benadrukt van de verarmde afkomst van Manon en de wereld van weelde waar ze zo naar verlangt. Er staan dit seizoen nog vijf opera’s en balletten in Cinema Amstelveen op de agenda uit Covent Garden van The Royal Opera House London. Ook met Cinevillepas is men welkom en betaal men een toeslag voor een mooie lange middag. Het programma ziet er als volgt uit. Na Manon op zondag 3 maart (16.15 uur) zijn op de zondagen 26 mei (Het Zwanenmeer), 21 april (Madame Butterfly), 2 juni (Carmen) en 23 juni (Andrea Chenier), telkens om 16.15 uur uitvoeringen van The Royal Ballet te zien in Cinema Amstelveen.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen.

Foto: Alice Pennefather

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.