Op zaterdag 16 maart om 17.00 uur, de eerste zaterdag van de Boekenweek, is Frénk van der Linden (foto) te gast bij Boekhandel Blankevoort om over het boek ‘Hoe besta je na? – Verhalen over liefde, verlies en troost’ te praten.

Dat bevat interviews van hem en Pieter Webeling en verscheen eind februari verscheen.

Verrijken

De afgelopen jaren spraken zij voor de Volkskrant met meer of minder bekende Nederlanders van zeer divers pluimage over de dood van een geliefde, een vriend(in), een goede collega, een vader, moeder of andere dierbare. Over hoe zij rouwden, waar zij troost vonden en op welke wijze zij zich de persoon die is heengegaan herinneren. Wonderlijk genoeg kan verdriet ook verrijken, ontdekten ze.

Reportages

Van der Linden vertelt over de gesprekken die voor dit boek zijn gevoerd, zijn eigen rouwervaringen en over de wijze waarop hij daarmee probeert te leven. Frénk van der Linden (1957) is freelance journalist, presentator van het NTR-radioprogramma Kunststof, en maakt tv-documentaires voor omroepen als KRO-NCRV, Max en BNN/Vara. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews en reportages en excelleerde eerder bij Boekhandel Blankevoort tijdens een optreden rond zijn boek ‘En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders’.

Aanmelden

Toegang: € 5,00. Na afloop wordt er geborreld en is er gelegenheid tot napraten. Natuurlijk signeert Frénk desgewenst zijn boek. Geïnteresseerden wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.