Home Sport en Recreatie Dennis via wensbank ballenjongen Ajax

Dennis via wensbank ballenjongen Ajax

0
150

Het wenscomité van de zogenaamde ‘wensbank’ in de hal van Ziekenhuis Amstelveen heeft besloten dat Dennis ballenjongen bij Ajax mocht zijn tijdens de wedstrijd tegen RKC. Dat gebeurde namens de Ajax Foundation en Ajax zelf.

Dennis is de zoon van Bianca Plantinga, die de wens indiende.

Uitnodiging

“Het zou geweldig zijn als hij een keer een wedstrijd van Ajax 1 zou kunnen bijwonen”, schreef ze. Dat had hij volgens haar wel verdiend na zoveel tegenslagen en ellende. En haar wens ging dus in vervulling. Het wenscomité nam contact op met Ajax en vorige week zondag kreeg Dennis dus de kans om als ballenjongen, vlak bij het veld te staan. Zijn ouders ontvingen een uitnodiging om de wedstrijd vanaf de tribune bij te wonen.

Ontspanning

“Wat een superleuke dag hebben wij samen met Dennis beleefd bij Ajax met ook nog eens een overtuigende overwinning voor Ajax”, zegt Bianca Plantinga. “Dennis heeft dit echt verdiend.” Na een herseninfarct van zijn vader verleent hij mantelzorg waar nodig. “Ook maakt hij zich veel zorgen over mij na een hartinfarct en borstkanker”, laat zij weten. “Dit was een welkome ontspanning voor ons allemaal.”

Wensbank

“Ook dit was weer een prachtige wensvervulling, fijn dat deze is doorgegaan” zegt bestuurder Sophia de Rooij namens het wenscomité. “We hebben het hele gezin zo een fijn gevoel kunnen bezorgen. Ook dit jaar zullen we ons blijven inzetten om de wensen van patiënten, medewerkers en bezoekers te vervullen. Dit initiatief, in samenwerking met WISH3, illustreert de kracht van samenwerking in onze regio om bijzondere momenten te creëren, met name voor mensen die dat het meest nodig hebben.”

Sinds vorig jaar siert de wensbank de hal van Ziekenhuis Amstelland. Dit kunstwerk is ontworpen door ontwerper Piet Cohen uit Amstelveen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Zowel patiënten, medewerkers als bezoekers kunnen hun wensen in de wensbank achterlaten of online indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.