Op zondag 17 maart wordt de KPMG Lentemarathon 2024 gehouden. Onder het volgens KPMG recordaantal van 5000 ingeschreven lopers, bevinden zich die van tientallen verschillende nationaliteiten.

Het hardloopevenement start en finisht in het Stadshart en biedt een gevarieerd aanbod aan afstanden, van het koningsnummer de marathon tot aan de gezellige 5km.

 Bijna uitverkocht

De gemeente, bedrijfsleven, culturele sector en instanties als Ons Tweede Thuis hebben een stevig draagvlak gecreëerd voor een evenement dat sport, cultuur en de bewoners samenbrengt, zegt organisator Roy van Damme.

De marathon en halve marathon zijn bijna uitverkocht. Deze officieel door de Atletiekunie gekeurde afstanden bieden een kans om als loper zich uit te dagen.  Voor de langste afstanden zijn nog maar enkele startbewijzen beschikbaar. Inschrijven via www.lentemarathon.nl.

Vrijwilligers gezocht

Niet alleen als loper, maar ook als vrijwilliger kan men bijdragen aan de KPMG Lentemarathon. De organisatie is op zoek naar enthousiaste individuen die willen helpen om van dit evenement een succes te maken. Er worden vooral vrijwillige medewerkers gezocht die willen helpen op verzorgingsposten of als routebegeleider. Aanmelden via http://www.lentemarathon.nl/vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.