Tijdens kantooruren organiseert de organisatie Mantelzorg en Meer op de woensdagen 7, 14 en 28 februari een ‘gespreksgroep’ over het verlies dat mantelzorgers ervaren als een huisgenoot, bijvoorbeeld een partner, aan bijvoorbeeld dementie lijdt.

‘Levend Verlies voor Mantelzorgers’ noemt de organisatie dat en de cursus wordt gegeven in het kantoor van Mantelzorg en Meer aan de Dr. Willem Dreesweg 2 (Amstelveen) op de woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur.

Regio

Wie dag moet werken heeft dus pech gehad. De gespreksgroep is voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel. Met levend verlies  en rouw krijgt men volgens de organisatie te maken als degene voor wie men zorgt in leven is. “Een ouder met dementie bijvoorbeeld of een partner met een beroerte waardoor die een andere persoon is dan voorheen.”

Inhoud

Deelnemers aan de gespreksgroep delen hun ervaringen met anderen die ook zorgen voor een partner, ouder of kind, die ineens of steeds een beetje meer gezondheid inleveren. De consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips.

Aanmelden

Om aan te melden, kan men een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op de website. Daar staat in de agenda ook meer informatie over gespreksgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.