Theatergroep Knars speelt zondag om 14.30 uur voor iedereen die ouder is dan vier jaar de voorstelling ‘De Wenteltoren’ in het Amstelveens Poppentheater.

In torenflat ‘de Wenteltoren’ blijken volgens de verhaallijn zes eigenaardige types te wonen.

Denken over elkaar

Ze horen, zien en denken van alles over elkaar, maar praten doen ze weinig. Zonder het te weten helpen ze elkaar en werken ze elkaar tegen. De warme pizzaoven van de onderbuurman droogt de was bij de bovenbuurvrouw en haar waslijn trekt continu de stoel van de achterbuurman omver. Op een nacht gebeurt er iets wonderlijks. De flat valt op zijn zijkant en alle buitendeuren zijn afgesloten. De bewoners worden wakker. Via achterom weggetjes, kastdeuren en vloerluiken kloppen ze bij de buren aan. Samen verzinnen ze een plan om de flat weer rechtop te krijgen. Gaat het ze lukken? Kunnen zoveel verschillende mensen tot één plan komen?

Absurd

‘De Wenteltoren’ (4+) is een magische en beeldende poppentheatervoorstelling vol absurde situaties. Over de verwachtingen van mensen en het vermogen om met elkaar samen te werken. Toegangsprijs € 9,00. Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl; of Telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.