Inwoners met een Amstelveenpas kunnen gratis tijdens de kerstvakantie naar een kindervoorstelling naar keuze in de schouwburg, twee voorstellingen in het Poppentheater bezoeken of gratis schaatsen op het Stadsplein, waar nu Winter Village wordt gehouden.

Het is mooi dat vele instellingen gratis activiteiten beschikbaar stellen in de kerstvakantie, vindt wethouder Marijn van Ballegooijen.

Op=op

De kindervoorstelling in de Stadsschouwburg moet men v ia de website van de Amstelveenpas reserveren. Hetzelfde geldt voor het Poppentheater, want op=op. Er worden nu eenmaal voorstellingen gegeven  voor uiteenlopende leeftijdscategorieën.

Bieb

Voor de ijsbaan, eenmaal per dag tijdens de kerstvakantie, moet men de Amstelveenpas scannen aan de kassa. En ook de bibliotheek is van de partij. Die biedt onder meer gratis knutsel-, Lego-, en muziekactiviteiten

Pashouders kunnen alle verdere informatie vinden op www.amstelveenpas.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.