Schouwburg Amstelveen is genomineerd als Theater van het Jaar 2023, een prijs wordt van Vereniging Vrije Theater Producenten (VVTP). Op 29 januari,  tijdens de jaarlijkse theaterbeurs, wordt die uitgereikt en dus bekend of Schouwburg Amstelveen (óf een van de andere zes genomineerden) er met de titel vandoor gaat.

Voor deze prijs worden alle theaters in Nederland beoordeeld op de professionaliteit van de verschillende afdelingen die er binnen een theater zijn – van techniek tot financiën en van programmering en marketing tot publieksontvangst – maar ook op meer subjectieve criteria als gastvrijheid en betrokkenheid bij de bespelers en het theatervak.

Passie

Voor deze prijs staan liefde en passie voor het theater in combinatie met een hoge mate van professionaliteit centraal, meldt de schouwburg.

Dianne Zuidema, directeur Schouwburg Amstelveen: “Het is heel fijn dat alle veranderingen die we ingezet hebben, gezien worden. We zijn bijzonder trots op deze nominatie omdat die van de producenten komt waar we zo graag mee samenwerken om mooie voorstellingen te brengen voor het publiek in Amstelveen en omstreken. Het voelt als een groot compliment voor het hele team, waarmee we 2023 waardig afsluiten en vol goede moed 2024 ingaan.”

Genomineerden
Schouwburg Amstelveen is genomineerd in de categorie Grote Theaters. De andere genomineerden zijn het Oude Luxor Theater Rotterdam, DeLaMar Amsterdam, Chassé Theater Breda, Theater De Veste Delft, De Kom Nieuwegein en Theater de Stoep uit Spijkenisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.