De Top 2000 Live is de beluisteren in Schouwburg Amstelveen waar op woensdag 20 december meeslepende walsen en parels worden gepresenteerd. En op Tweede Kerstdag (26 december) staat de show ‘Wien bleibt Wien 2.0’ op de planken.

De Top 2000 Live staat al 10 jaar garant voor één groot feest van herkenning, zegt de schouwburg. Voor de vernieuwde editie zijn nieuwe muzikanten en decors ingevlogen. Die geven de bekende show een frisse, dynamische draai, meldt de schouwburg. “Het publiek wordt getrakteerd op een nieuwe selectie van ruim 60 grootste hits en kleine pareltjes uit de lijst der lijsten van rock, pop, soul en de mooiste nummers van eigen bodem. De band onder leiding van Jan-Peter Bast wordt bijgestaan door oudgedienden William Kersten en Bas de Groot.

Tina Turner

Ook zal zangeres Valerie Curlingford (eerder te zien in TINA – De Tina Turner Musical) voor vocaal vuurwerk zorgen op Tweede Kerstdag. In ‘Wien bleibt Wien 2.0’ geniet men traditiegetrouw van meeslepende walsen van Strauss en Léhar, maar ook van hoogtepunten uit verschillende musicals zoals Elisabeth en My Fair Lady. Een prachtig programma met vocale solisten (o.a. Caudia Patacca en Sef Thissen), die hun sporen op de grote nationale en internationale podia verdiend hebben.

Het ensemble Camerata Amsterdam – Kiev speelt. Onder leiding van Jeroen Weierink zorgen samen Oekraïense én Nederlandse musici voor instrumentale omlijsting van het programma. Te zien op dinsdag 26 december om 15:00 uur.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.