Stadsdorp Elsrijk houdt zaterdag 16 december van 15.00 tot 16.00 uur een Kerstconcert en een Lichtjestocht door Elsrijk op 23 december (18.30 uur). Met deze twee activiteiten nodigt het Stadsdorp Elsrijk alle bewoners uit Amstelveen uit om hieraan deel te nemen.

 ‘Samen op weg naar kerst’ heet het concert in Huis Elsrijk aan de Graaf Aelbrechtlaan 138 in Amstelveen. Het is georganiseerd door Stadsdorp Elsrijk in samenwerking met het Apostolisch genootschap.

Zang

Het programma bestaat uit verhalen en gedichten door Anje Robertson en Ien de Koning. Muziek en zang wordt uitgevoerd door het Apostolisch mannenkoor Plus onder leiding van Rob de Koning en organist Frits den Hartog, het Japanse koor Nichiran Net Chorus SORA onder leiding van Yukari Moussault-Nanami, Tamako Suzuki, Marjanka Huijgen en Mart Benders. Het concert wordt afgesloten met een samenzang ‘Dona Nobis Pacem’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.