Schouwburg Amstelveen heeft een feestprogramma voor december samengesteld. Dat is de leukste theatermaand van het jaar, zegt de schouwburg.

Tot het programma behoren onder meer de Kerstshow van Roué Verveer (foto) en voor een swingende kerst The Legends of Rhythm of the Dance. In de kerstvakantie staan ook tal van leuke jeugdvoorstellingen op de agenda.

The Legends
The Legends onder leiding van Michael Varekamp brengen een kerstprogramma in de geest van Louis Armstrong, met kerstliedjes van onder andere Frank Sinatra, Nat King Cole en natuurlijk Armstrong zelf. Speciale gast is chansonnière Tess Merlot. Het theaterconcert ‘Swingin’ Christmas’ is op vrijdag 15 december te zien.

Rhythm of the Dance
In The Christmas Show van Rhythm of the Dance brengen jonge Ierse artiesten een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans voor het voetlicht. De show trok de laatste twintig jaar al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen. In de schouwburg te zien op maandag 18 december.

Kerstshow Roué Verveer
Cabaretier Roué Verveer staat op zaterdag 23 en zondag 24 december in Schouwburg Amstelveen met zijn show ‘A very funny Christmas’, een feel-good show vol comedy, zang, dans, mooie verhalen en een live band.

Jeugdvoorstellingen
Ook kan men genieten van familievoorstellingen. Zo staat Disney’s Winnie de Poeh tijdens de kerstvakantie vier keer in de schouwburg en komen jeugdhelden als Mega Mindy en Pietje Bell langs.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.