Volgens de partij ‘swingend’ wordt de lokale campagne GroenLinks-PvdA voor de landelijke verkiezingen zondag (19 november) in Il Caffe op Uilenstede afgesloten. Daar treden onder meer diverse parlementariërs op en er is (jazz) muziek van een negenkoppige band.

Het evenement begint om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur.

Consumptiebonnen

In de gemeenteraad hebben zij nog twee fracties, waarvan er één (PvdA) deel uitmaakt van de coalitie en de andere in de oppositie zit, maar binnenkort heeft de partij in de Tweede Kamer er één. Zondag spreekt onder meer GroenLinks- Kamerlid Tom van der Lee en Europarlementariër Thijs Reuten (PvdA). Verder voeren Ook de Amstelveense politici Marijn van Ballegooijen (wethouder, PvdA) en Lennart de Looze (fractievoorzitter GroenLinks) het woord. De laatste zal terugblikken op de gezamenlijke campagne.  “Als men niet voor de sprekers komt, moet men komen voor de negenkoppige jazzband Tzigane Jazz uit Utrecht”, zegt lokaal campagneleider Simon Lutz (GroenLinks). En Norma Elkwwas van de PvdA wil kwijt dat de toegang gratis is en iedereen twee consumptiebonnen krijgt bij binnenkomst.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.