Op 25 november wordt in wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 van 11.00 tot 16.00 uur weer een bazaar gehouden.

Bij de kraampjes kan men terecht voor verschillende snuisterijen, tweedehands artikelen, handgemaakte spulletjes etc.

Bakwedstrijd

Wie zelf een kraampje wil huren, kan zich tot 17 november aanmelden. Kost € 4,00 per kraampje. Verkoop van eten en drinken is niet toegestaan.

Er is tijdens de bazaar een bakwedstrijd: Taarten, gebakjes, koekjes, alles mag. De jury zal de bakresultaten van kinderen en volwassenen apart beoordelen. En ook de bezoekers stemmen mee. Men kan zich voor de wedstrijd opgeven tot uiterlijk 17 november en op 25 november het gebakkene inleveren om 11.00 uur.  Om 14.00 uur worden de kinderinzendingen aangesneden en om 14.30 uur die volwassenen. Iedereen kan proeven. Om 15.30 uur worden de (prijs) winnaars bekendgemaakt.

Sinterklaas

Ook is Sinterklaas dan al in het land. Bij de bazaar zal een kinderhoek zijn waar de kinderen sinterklaasschoentjes kunnen maken en versieren. Die zetten worden dan klaar gezet voor de Sint, die ze zal vullen met lekkers. De schoentjes kunnen op 5 december worden opgehaald.

Kinderen kunnen zich tijdens de bazaar ook laten schminken. Er is muziek, er is een gezellige koffiehoek met warme chocolademelk, glühwein, appeltaart, frisdrank, broodjes kroket enzovoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.