Kennelijk druppelen de landelijke verkiezingscampagnes ook plaatselijk door. Nadat de PvdA en GroenLinks al besloten samen in Amstelveen, als één partij, actie te voeren, gaat nu de VVD “koffiedrinken in Waardhuizen” zegt de lokale afdeling der liberalen.

Dat gebeurt zaterdag (16 september). Van 10.00 uur af zijn dan raadsleden en wethouders van die partij in het voornamelijk aan verhuurder Netjes behorende winkelcentrum. Ook leden van het afdelingsbestuur van de VVD zijn er dan bij.

Meer aandacht

Overigens is dat winkelcentrum wel een plaatselijke kwestie. De VVD zegt van bewoners te hebben begrepen dag velen onder hen best tevreden zijn, maar dat Waardhuizen meer aandacht verdient. Om in contact te komen met de bewoners van een der grootste wijken van Amstelveen komt de VVD zaterdag met een koffiebar en een ‘professionele barista’ naar winkelcentrum Waardhuizen.

Wandeling

Na de koffie in het winkelcentrum, waaruit de enige supermarkt – en daarmee de sociale ontmoetingsplek – verdween, maken de lokale VVD-politici met bewoners een wandeling door de wijk. Daaruit blijkt dat de verkiezingskoorts toeneemt, want anders zijn lokale politici – met uitzondering van misschien de SP – zelden of nooit in de wijken. Maar nu zegt de VVD dat politici graag horen wat de bewoners van Waardhuizen willen dat er veranderd / verbeterd wordt. Suggesties en vragen kunnen gemaild worden naar raadslid Bas Zwart via b.zwart@amstelveen.nl. Aanmelden vooraf mag, maar hoeft niet.

6 REACTIES

  1. Ik heb niets aan koffie drinken. Ik wil gewoon op korte termijn een supermarkt in Waardhuizen. Dat hoeft heus niet jaren te duren. Waar een wil is een weg.

  2. De verkiezingen komen er weer aan. Partijen gaan zich weer laten zien. pfffff….

    Johan zegt het goed; alleen de SP komt langs als er geen verkiezingen zijn, maar als ook als er misstanden in een wijk spelen. Er is maar één partij die echt naar haar inwoners luistert en dat is de SP.

    • Dat klopt. De SP gaat langs de deuren als zij iets vermoeden of met de vraag; Wat vindt u goed aan uw wijk en wat kan er verbeterd worden. Hierbij komt zij heus niet alleen in volkswijken. Zelfs wel eens de reactie gehad; Goh, jullie hier, dat had ik nou nooit verwacht. 😂 ik zou nou nooit op jullie stemmen , maar ik vind het toch leuk, dus vraag maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.