Vrijdag 8 en zaterdag 9 september (21.00) is ‘Cinema Amstelveen on Tour’ op het Stadsplein in Amstelveen met een buitenbioscoop. De vertoningen zijn gratis voor jongeren t/m 27 jaar.

Deze zomer komt Cinema Amstelveen nog twee weekenden langs in twee wijken om een buitencinema op te zetten, waarbij bezoekers in een strandstoel en een koptelefoon de films kunnen volgen op een mammoetscherm.

Guardians of the Galaxy

Vrijdag draait op het Stadsplein, Guardians of the Galaxy (2014) en zaterdag  ‘Bohemian Rhapsody’. De film op vrijdag is de keuze van Noella Bason (Winnaar Culture Shock).

Ook met een  Cinevillepas en de Cinema Strippenkaart kunnen jongeren gebruik maken van de buitenbios. Het is de bedoeling dat die vooraf online reserveren. Voor vrijdag 15 en zaterdag 16 september staat Uilenstede op het programma met respectievelijk Druk (Another Round) en La La Land. Cinema Amstelveen On Tour wordt mede mogelijk gemaakt door Schouwburg Amstelveen, Co van der Horst en de gemeente. Op www.cinemaamstelveen.nl alle tijden en data van de films en evenementen.

2 REACTIES

  1. Kan dit ook niet in het openluchttheater in Elsrijk? Veel leuker daar en intiemer ipv dat je verloren zit op die steenvlakte van Stadshart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.