‘West ontmoet Oost’ heet de voorstelling die op zondag 17 september (15.00 tot 16.30 uur) in Openluchttheater Elsrijk (aan de De Ruwiellaan 20, bij de Kruiskerk) is te zien. Die wordt georganiseerd door de werkgroep Diversiteit van Stadsdorp Elsrijk.

Men kan daarna nog een Indische maaltijd verorberen, waarvan de kosten € 10 bedragen. Daarvoor moet men zich van  tevoren inschrijven door € 15 te storten op bankrekening NL 37 ING B 0674821564 van de stichting Ontmoeten & (Her)denken (o.v.v. West ontmoet Oost).

Programma

In dat bedrag is ook de toegang tot de voorstelling begrepen, waarvan het programma er als volgt uitziet:  14.30 u.: inloop met achtergrondmuziek 15.00 – 15.45u.: opening door Edu Dumasy en Spoken Word door theatermaker Max Pickkers; optreden van Javaans-Surinaams gamelanorkest Bangun Tresna Budaya, angklunggroep Melodi Bambu en Indorockband The Alabama. Daarna volgt een kwartier pauze en om 16.00 uur is er een gezamenlijk optreden. Men kan ook alleen de voorstelling bezoeken voor vijf euro aan de deur te voldoen.

Diversiteit

“Elsrijk wordt steeds diverser en als Stadsdorp Elsrijk vinden we het belangrijk elkaar beter te leren kennen,” zegt de organisatie. “Daarom organiseert de werkgroep Diversiteit gezamenlijke activiteiten met verschillende culturen waarbij ontmoeting centraal staat.” Dit jaar is gekozen voor het thema Nederlands Tropisch Erfgoed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.