Op 21 september, Wereld Alzheimer Dag,  is het Wereld Alzheimer Dag, houdt de organisatie Mantelzorg & Meer twee zogeheten ‘mantelzorgcafés’.

Beide worden overigens tijdens kantooruren gehouden, dus wie moet werken heeft pech gehad. Tijdens de meeting wordt een ‘high tea’ geserveerd.

High Tea

Mantelzorgers ui Amstelveen kunnen op donderdag 21 september van 13.00 tot 15.00 terecht aan de Dr. Willem Dreesweg 2. Er is ook een café in Nieuw Vennep van 13.30 tot 15.30 uur in ‘Het Contact’ aan Sandestein 42.

Tijdens de high tea kan men volgens de organisatie ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers en de ‘mantelzorgconsulenten’ staan klaar om vragen te beantwoorden of verhalen aan te horen. De High tea is voor mantelzorgers (van iemand met dementie) die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel. Meer info of aanmelden kan via info@mantelzorgenmeer.nl of telefonisch via 020-5127250.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.