Bij My Generation in P60 presenteert zich op dinsdag 5 september (15.00 uur) het Trio Petit.

In het café van P60 aan het Stadsplein 100a dus.

Gratis

Het trio speelt volgens de organisatoren swingende muziek uit de periode 1930 tot 1960. Het brengt jazz via baritonsaxofoon, gitaar/zang en contrabas. Dat maakt een breed repertoire mogelijk, zegt het trio. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig.

Ned. Saxofoon Kwartet

Musicus Alex de Leeuw speelde jarenlang bariton saxofoon in het Nederlands Saxofoon Kwartet en Trio Grande en nu alweer sinds enige tijd ook bariton saxofoon in Trio Petit. Daarnaast was hij gedreven door zijn muzikale liefde voor de jazz, jaren organisator directeur van het Meer Jazz Festival.

Rolf Koppijn maakte als gitarist deel uit van Trio Grande. Hij is niet alleen een begenadigde gitarist, maar ook een uitstekende vocalist. Bij Trio Petit speelt hij op een Gibson elektrische gitaar uit de jaren zestig. Meer dan vijfentwintig jaar speelde hij in een Haarlems restaurant op zondag, o.a. samen met bassist Rob Veenhuizen.

Bas

Rob Veenhuizen, contrabassist, kan bogen op een brede nationale en internationale ervaring. Hij heeft o.a. vier jaar gespeeld bij de Henk Meutgeert Bigband, met o.a. Rudi Brink, Slide Hampton en Toots Thielemans en trad vele malen op met Ray Kaart, Frits Kaatee, Jan Verwey en Sytze van Duin. Bijna wekelijks is hij te horen op in het in Amsterdam bekende café-restaurant Elsa’s aan de Middenweg.

Dinsdag

Al enkele jaren weten velen op de eerste dinsdag van de maand de weg naar het café van poppodium P60 te vinden, voor muziek uit de jaren 60 tot heden. Tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking tussen het Poppodium P60 en Amstelring, wordt een inmiddels populaire programmering neergezet. Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er altijd live muziek van uiteenlopende genres. Het My Generation Rockkoor repeteert elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 in de grote zaal van het poppodium. Voor het koor is een goede zangstem totaal geen vereiste maar plezier in het samen zingen is dat wel. Deelname aan het koor kost vier euro per keer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.