Het Poëziecafé in de bieb staat donderdag 29 juni (19.30 tot 21.00 uur), tijdens de koopavond, in het teken van Trots.

Men kan trots op zichzelf zijn of bijvoorbeeld de door de LHBTI+ – gemeenschap aangedragen Pride, die eerder deze maand is geweest.

Pride

Dat laatste is in de Pride-maand juni toch waaraan speciaal aandacht wordt besteed. Het gaat dus primair om de positie, emancipatie en acceptatie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen, transgenders en andere mensen van de LHBTIQ+-gemeenschap. “Dit vieren we ook in het Poëziecafé”, schrijven de organisatoren van het café, dat in de Bibliotheek aan het Stadsplein wordt gehouden. Deelnemers wordt dus gevraagd een gedicht over Trots te schrijven en dat te komen voordragen. Overigens kan men ook komen om te luisteren. Wie een gedicht wil voordragen, moet zich aanmelden bij M.de.Vries@debibliotheekamstelland.nl  . Elke deelnemer heeft maximaal 5 minuten om voor te dragen.

Vrijdag 16 juni geeft Nikki overigens een schrijfsessie over het thema van Poëziecafé in Boekhandel Libris Venstra van 19.00 tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.