Wegens het aanbrengen en verwijderen van een ‘geleidebarrier’ is de oprit vanaf het Stadshart richting Schiphol van de A9 woensdag 14 juni en donderdag 13 juli ’s nachts afgesloten tussen 23:00 uur en 05:00 uur. Nood- en hulpdiensten en  Connexxion kunnen tijdens de afsluiting wel gebruik maken van de toerit richting de A9.

En in verband met hijswerkzaamheden aan het viaduct met de A9 zijn de Beneluxbaan en Ouverture van vrijdag 16 juni 21:00 uur t/m maandag 19 juni 05:30 uur afgesloten voor het verkeer.

 Amstelzijde

De werkzaamheden aan de Amstelzijde tussen het parkeerterrein en Amstelzijde 61 hebben vertraging opgelopen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdag 23 juni afgerond.

Brug Ouderkerk

Ook de werkzaamheden om over de Amstel bij Ouderklerk een nieuwe brug te bouwen zorgen voor verkeersvertraging. In verband met het aansluiten van de N522 op de nieuwe bruggen is de N522 – Burgemeester Stramanweg – tussen de Amstelslag en Hoger Einde Zuid van woensdag 7 juni 20:00 uur t/m maandag 12 juni 06:00 uur afgesloten voor het verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de A9 en A2. Lokaal wordt verkeer in Amstelveen omgeleid via de Machineweg Mp – Olympiadelaan – Oostelijk Halfrond – Straat van Messina en Beneluxbaan, en via de Amsteldijk Zuid – Langs de Akker en Burgemeester Boersweg. (Brom)fietsers en voetgangers passeren van woensdag 7 juni 20:00 uur t/m  vrijdag 9 juni 20:00 uur via de fiets- en voetpaden aan de Noordelijke zijde. (Brom)fietsers en voetgangers passeren van vrijdag 9 juni 20:00 uur t/m maandag 12 juni 06:00 uur via een pontonbrug in de Amstel. Vanuit de pontonbrug is de Amsteldijk Noord bereikbaar via het fietspad onder de N522.

Ventweg Oranjebaan

Wegens herbestrating van de rijbaan is de Bankrashof (Parallelweg Oranjebaan) van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 16 juni afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting is de Bankrashof en Bankrasstaete bereikbaar via de Traviatastraat. (Brom)fietsers worden fysiek omgeleid via de Traviatastraat. Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.