Op dinsdag 30 mei start AmstelveenSport, samen met Doortrappen, de ‘Fiets4Daagse Amstelveen’ , die tot en met vrijdag 2 juni duurt.

Fietsen, zeker samen met anderen, is één van de makkelijkste manieren om in beweging te komen, zegt AmstelveenSport.

Coaches

Onder begeleiding van een buurtsportcoach van AmstelveenSport en een fiets coach van Doortrappen wordt er dagelijks een mooie tocht gefietst van ongeveer 25 kilometer. De start is elke ochtend om 9:00 uur vanaf het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1 in Bovenkerk. De kosten zijn € 2,50 per fietstocht. Meer informatie en inschrijven: www.amstelveensport.nl/fiets4daagse

Wekelijks

De Fiets4Daagse is de Kick-Off voor de wekelijkse fietstocht op de donderdagochtend, telkens om 9:00 uur vanaf het Noorddamcentrum. Deze tochten starten donderdag 8 juni. Gefietst wordt in verschillende groepen, afhankelijk van het soort fietsen en conditie. Meer informatie op: www.notabenebovenkerk.nl/doortrappen. De finale van deze fiets periode is tijdens de slotdag van de Nationale Sportweek, Amstelveen on Wheels op zondag 24 september; alles wat rolt komt dan samen op het Stadsplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.