De derby tussen de voetbalverenigingen Sporting Martinus en Roda ’23 is zondagmiddag door thuisclub Martinus gewonnen met 3-2. Mede door het bijzonder zonnige weer was er veel publiek op de been, tot vreugde van vooral de vrijwilligers in het nieuwe clubhuis, waarin zich de kantine bevindt.

Onder de velen die voor de wedstrijd naar sportpark Overburg waren gekomen, bevonden zich ook burgemeester Tjapko Poppens en sportwethouder Herbert Raat (foto). Martinus kreeg een penalty mee, wat mede te uitslag bepaalde. Uiteraard was verder zo ongeveer heel Bovenkerk uitgelopen, waar Roda ’23 toch min of meer toe behoort en in 1923 werd opgericht.

Van de gemeenteraad werden alleen fractievoorzitters Michel Becker van Actief voor Amstelveen en Pieter Monkelbaan van Burgerbelangen Amstelveen, twee lokale partijen dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.