In de Museumweek, van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 april, kunnen Museumkaarthouders hun kaart aan een ander geven. Het Cobra Museum doet mee aan de Museumweek. Tijdens de Museumweek kunnen kinderen (en hun ouders) op zondagen van 11.00 tot 14.00 uur en op woensdagen van 13.00 tot 16.00 uur aan de slag in Atelier CoBrA. Het atelier hanteert een vrije inloop en er zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig om aan te moedigen.
Denen
In het Cobra museum wordt op het ogenblik een tentoonstelling gehouden van meer dan 200 werken van Deense kunstenaars. Een drieluik van Deense moderne kunst, zegt het museum. Meer informatie is te vinden op www.cobra-museum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.