Tot en met 6 april kunnen Amstelveners melden aan de gemeente welke gebouwen zij nu eigenlijk het mooist of origineelst vinden. Op donderdag 13 april, tijdens de in Museum JAN te houden Avond van de Architectuur, maakt Wethouder Floor Gordon die publieksprijzen bekend.

Een jury, door de gemeente aangeduid als vakjury, heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Amstelveense Architectuurprijs.

Twee prijzen

In de categorieën ‘woningen’ en ‘utiliteitsbouw’ zijn er in totaal 17 gebouwen genomineerd, allemaal objecten die na oktober 2017 zijn opgeleverd. Of Amstelveners nu maar hun stem uitbrengen op hun favoriete gebouw in beide categorieën willen uitbrengen.

Architecten

De vakjury maakt ook bekend welke gebouwen de vakjuryprijzen hebben gewonnen. De winnende architecten zullen tijdens deze feestelijke avond in museum Jan hun prijs in ontvangst nemen. Amstelveners kunnen ook bij die bijeenkomst zijn als zij hun stem aanvullen met een goede onderbouwing maakt u kans op een van de vijf entreekaarten voor twee personen, en daarnaast nog op een cadeaukaart ter waarde van € 50. Maar men kan ook gewoon op favorieten stemmen via http://denkmee.amstelveen.nl/nl-NL/projects/architectuurprijs2023

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.