De cultuur- en sportwethouder Herbert Raat wil in de loop van dit jaar een gezamenlijke bijeenkomst houden voor beide domeinen in zijn portefeuille. “Ik hoop sport en cultuur samen te brengen”, zet hij op onder meer zijn webshop.

Beide zijn maatschappelijke beleidsterreinen, vindt hij.

Samen optrekken

Daarom wil hij sport en cultuur dichter bij elkaar brengen. “Het meer gezamenlijk optrekken van beide sectoren maakt dat men van elkaar kan leren, bijvoorbeeld op het terrein talentontwikkeling, werving en vrijwilligersbeleid.” Ook is zijn opvatting dat men het aanbod effectiever kan organiseren. Wie onder meer over die bijeenkomst, alsmede over allerlei andere onderwerpen wil mailen kan dat doen via h.raat@amstelveen.nl 

2 REACTIES

  1. Dat wordt een gezellig onderonsje van de gebruikelijke Amstelveense bobo’s met Herbert Raat in de rol van geldstrooiende weldoener en verbinder. Ik kan niet wachten op de groepsfoto.

  2. Dat wordt weer zo’n bijeenkomst met een door de gemeente aangeleverde schooljuf ,pardon gespreksleidster, waarin je eerst wordt suf geluld dmv “een algehele schets van de huidige beleidskaders” en , dan mag het publiek wat zeggen waarop dan nietszeggende antwoorden komen als ; “Dit nemen we mee in de besluitvorming “of “interessante suggestie”
    Vervolgens wat napraten waarin m.n. partijen zich bij hun kiezers lekker kunnen profileren met allerlei wilde plannetjes en waar je vervolgens nooit meer wat van hoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.