Er komt gebeurtenis bij boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein op woensdag 5 april (19.30 uur), die het bedrijf ‘Koffie Show’ noemt. Wie er bij wil zijn moet € 17,50 betalen.

Het programma bestaat uit een lezing over koffie, een proeverij van bijzondere koffiesoorten en een theaterdeel met liedjes en verhalen over koffie.

Luisterliedjes

Dirk-Jan Stip is de verteller en Barend Boot (Boot Koffie) zorgt voor luisterliedjes.  De lezing met muziek is volgens de boekhandel bedoeld voor iedereen die van koffie houdt en er graag eens wat meer over wil leren. Dus wordt verteld over geschiedenis, teelt en smaak van koffie. En ondertussen krijgen alle gasten drie of vier bijzondere koffies te proeven, met het verhaal dat daarbij hoort.

Bezoek

Barend Boot laat eigen liedjes horen over koffie, smaak en teelt, waarbij hij zelf piano speelt. Hij wordt door de boekhandel een ‘grootmeester in de koffiewereld’ genoemd. Hij bezoekt persoonlijk ook zijn telers in de wereld bezoekt en zorgt dat zij onder goede omstandigheden en voor een goede prijs kunnen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.