Samen met kinderburgemeester Lode Besseling, uiteraard weer zonder de media in kennis te stellen reikte wethouder Floor Gordon op de ,montessorischool De Linde aan de Lindenlaan het boek Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon uit aan alle leerlingen van de groepen 4 en 5.

Ze waren daar om boeken uit te delen als aftrap van de jaarlijkse campagne ‘Geef een boek cadeau’. In het kader van die actie krijgen alle kinderen uit de genoemde groepen het bewuste boek cadeau.

Missie

De campagne ‘Geef een boek cadeau’ heeft als missie alle kinderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken en lezen te bevorderen. De gemeente Amstelveen geeft, samen met boekhandel Libris Venstra, alle leerlingen van groep 4 en 5 het boek Dolfje Weerwolfje cadeau. Een speciale editie van dit boek wordt tegen de gereduceerde prijs van 2.95 aangeboden in heel Nederland. Boekenhandel Libris Venstra doneert ook boeken aan de Voedselbank en de Voorleesexpres die kinderen helpen met een taalachterstand.

1 REACTIE

  1. Staat die kinderburgemeester ook op de foto? Of is dit weer een glamourmomentje voor onze Floor. Misschien ook wel eens leuk om belangstelling te laten blijken voor die kinderen met een taalachterstand bij de Voorleesexpres, want kinderen met een taalachterstand vind je niet/nauwelijks bij het Montessori-onderwijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.